Spåra din leverans

Här kan du spåra din leverans från Hagab och få svar på vanliga frågor gällande leveranser.

Leveranstider

Vi vet hur viktigt det är för ditt projekt att produkterna kommer fram när de ska. Därför jobbar vi på Hagab ständigt för att hålla nere våra leveranstider och sätter stor stolthet i att leverera i tid. Nedan hittar du svar på vanliga frågor gällande leveranser.

Vanliga frågor

Aktuella leveranstider

Leveranstider för några av våra mest populära våra produkter: Basic 4, tre arbetsdagar. Basic 4 med irisspjäll, tre arbetsdagar. Intact, 2 arbetsdagar. KBHA1, en arbetsdag. CSHA-ES, två arbetsdagar. SEHA-SLV, en arbetsdag. För takhuvar och takgenomföringar levererar vi på 3-5 arbetsdagar. Vid lackering, ytterligare fem arbetsdagar. Hittar du inte det du söker? Skriv gärna till oss i chatten eller ring vår växel 036–36 30 90 så hjälper vi dig vidare.

Hur vet jag att min order har skickats?

En leveransbekräftelse skickas till den mailadress som angivits som beställare vid orderläggning. Datum i leveransbekräftelse baseras på när order lämnar vårt lager.

Hur kan jag följa min leverans?

I mejlet med din leveransbekräftelse finns en spårningslänk. Länken tar dig vidare till transportörens spårningssida med information om din leverans. Observera att detta inte gäller vid specialbokade transporter.

Var hittar jag mitt kollinummer?

Du hittar kollinummer/sändningsnummer i mejlet med din leveransbekräftelse. I det mejlet finns även en länk tar dig vidare till transportörens spårningssida med information om din leverans.

Jag har fråga gällande leveranstid på era produkter. Vart kan jag vända mig?

Vi har ett varierat sortiment av färdiga lagerprodukter och måttanpassade takhuvar och galler. Vi strävar alltid efter att leverera din beställning så snabbt och effektivt som möjligt. Skriv gärna till oss i chatten eller ring vår växel 036–36 30 90 så hjälper vi dig vidare.

Behöver du hjälp? Kontakta oss!

Kontakta oss