Aktuellt

Här hittar du senaste nytt från Hagab – produktnyheter, nya samarbeten, nya anställda och annat som kan vara intressant att känna till.

31 maj, 2022

Glad sommar!

Hagabs produktion tar semester under veckorna 28 till 30. Under den perioden kommer inga utleveranser ske. Kundtjänst kommer fortfarande vara på plats och tillgängliga men med begränsad bemanning.

23 maj, 2022

Enkelt nytt montagesätt för brand-/brandgasspjäll Intact

Med vårt senaste montagesätt i lättregelvägg kan du nu montera brand-/brandgasspjället Intact enklare än någonsin – helt utan krav på stos, drevning och efterlagning. Med brandmassan Grafit Akryl FR kan Hagab nu leverera brandskydd ännu mer okrångligt.

4 januari, 2022

Efter rekordåret 2021 – Hagab blickar framåt med spänning och förväntan

När vi nu knyter ihop säcken och gör en snabb återblick på 2021 så är det med raka ryggar och enorm stolthet som vi presenterar ett rekordår för Hagab.

16 oktober, 2021

Malin Forsberg är Hagabs senaste nyförvärv och stärker nu innesäljteamet

Hagab förstärker innesäljteamet med ytterligare en person, möt Malin Forsberg. Malin kommer närmst från köksbranschen där hon har arbetat som B2C-säljare.

5 september, 2021

Styrenheter på en helt ny nivå

Dectus – en hel familj som kopplar fort, och gör det enkelt för sig. Och för dig. Dectus är Hagabs egna system för styrning och övervakning av spjäll med brandskyddsfunktion.

17 augusti, 2021

Fortsatt starkt fokus på kvalitetsarbetet

På Hagab börjar kvalitetsarbetet med varje medarbetares stolthet, kunskap och drivkraft. Att var och en uppmärksammas för hur deras insats påverkar produkternas prestanda och hela företagets utveckling.

18 maj, 2021

Ökat fokus på effektiv innovationskraft på Hagab

Att hantera effektiv innovationskraft i dagliga verksamheter benämns ofta som organisatorisk ambidexteritet (OA), och riktas i dagsläget oftast till forskning mot stora företag.

6 maj, 2021

Jacob Bratt – ny säljare på Hagab

Hagab rustar upp inför framtiden och stärker säljteamet med ytterligare en person. Jacob Bratt är Hagabs nya tekniska säljare och ska hjälpa till att stärka företagets närvaro i Stockholmsområdet.

5 januari, 2021

Hagab redo att utmana och utmanas – Välkommen 2021!

Likt för oss som för många andra var 2020 ett annorlunda år som vi sent kommer att glömma. Hela samhället har tvingats till förändringar, ställa om och se nya möjligheter i en ny vardag.

29 maj, 2020

Gassläckningssystem – Så funkar det

I Hagabs sortiment finns två så kallade inertgasspjäll som används i gassläckningssystem för att skapa tryckavlastning. System som används i lokaler med särskilt viktiga funktioner där kravet på brandsäkerhet är extremt högt.