utsikt över linköpings universitet

Aktuellt

Här hittar du senaste nytt från Hagab – produktnyheter, nya samarbeten, nya anställda och annat som kan vara intressant att känna till.

19 december, 2022

2022 – ett år fyllt av ovanliga prövningar och okrångliga lösningar!

Nu när året närmar sig slutet är det med stolthet som vi ser tillbaka på det som varit.

Tillverkning av basic

16 december, 2022

Vi söker industriplåtslagare

Vi befinner oss i en expansiv fas och behöver förstärka vår personalstyrka i produktionen med industriplåtslagare.

1 december, 2022

God jul!

Hagabs produktion tar julledigt vecka 52, 27-30 december. Vi är tillbaka med full styrka 2 januari, redo för ett nytt år med nya möjligheter!

2 november, 2022

Robin Thalin är Hagabs nya produktionschef

“Jag är otroligt glad över att ha blivit en del av detta härliga gäng och det ska bli fantastiskt roligt att se vart våra bra idéer och strategier kommer ta oss i framtiden!” Möt Hagabs senaste rekrytering och nya produktionschef, Robin Thalin.

Datavy av takhuv

25 oktober, 2022

Vi söker en junior utvecklingsingenjör

Vår framgång är människors engagemang och driv för företaget och dess utveckling! Vill du vara en del av vår resa – då kan du vara vår nästa utvecklingsingenjör. Hos oss på Hagab får du vara med i hela produktutvecklingskedjan, från idé till färdig produkt.

Glad sommar från Hagab

31 maj, 2022

Glad sommar!

Hagabs produktion tar semester under veckorna 28 till 30. Under den perioden kommer inga utleveranser ske. Kundtjänst kommer fortfarande vara på plats och tillgängliga men med begränsad bemanning.

glans mellan ventilationsblad

4 januari, 2022

Efter rekordåret 2021 – Hagab blickar framåt med spänning och förväntan

När vi nu knyter ihop säcken och gör en snabb återblick på 2021 så är det med raka ryggar och enorm stolthet som vi presenterar ett rekordår för Hagab.

Malin på Hagab

16 oktober, 2021

Malin Forsberg är Hagabs senaste nyförvärv och stärker nu innesäljteamet

Hagab förstärker innesäljteamet med ytterligare en person, möt Malin Forsberg. Malin kommer närmst från köksbranschen där hon har arbetat som B2C-säljare.

Personer pratar om brandskydd och ventilation

18 maj, 2021

Ökat fokus på effektiv innovationskraft på Hagab

Att hantera effektiv innovationskraft i dagliga verksamheter benämns ofta som organisatorisk ambidexteritet (OA), och riktas i dagsläget oftast till forskning mot stora företag.

Jacob på Hagab

6 maj, 2021

Jacob Bratt – ny säljare på Hagab

Hagab rustar upp inför framtiden och stärker säljteamet med ytterligare en person. Jacob Bratt är Hagabs nya tekniska säljare och ska hjälpa till att stärka företagets närvaro i Stockholmsområdet.

specialprodukt från Hagab

5 januari, 2021

Hagab redo att utmana och utmanas – Välkommen 2021!

Likt för oss som för många andra var 2020 ett annorlunda år som vi sent kommer att glömma. Hela samhället har tvingats till förändringar, ställa om och se nya möjligheter i en ny vardag.