Tillverkning av basic

Vi söker industriplåtslagare

Om rollen

Vi befinner oss i en expansiv fas och behöver förstärka vår personalstyrka i produktionen. Vi söker en självgående och lösningsorienterad person med hög arbetsmoral som uppskattar ordning och reda.

Det är meriterande om Du jobbat med modern produktion tidigare och i synnerhet ifall det innefattar plåt. Vi erbjuder en omväxlande arbetsmiljö med rotation mellan våra avdelningar. För rätt person finns möjlighet till utveckling. Tjänsten är belagd på dagtid, men skiftgång kan förekomma.

 

Önskade kvalifikationer

Det är meriterande med 1-3 års erfarenhet som industriplåtslagare eller industriarbete inom plåt.

 

Det här är Hagab

Hagab är ett utvecklingsorienterat bolag och en offensiv aktör i ventilationsbranschen. Tack vare ett antal nyskapande produkter som hindrar att brand och brandgaser sprids i ventilationssystem är Hagab ett etablerat varumärke.

Företaget startade som ventilations- och legotillverkare i mitten av 1980-talet, men strävan efter att utveckla egna produkter fanns från början. Nära samarbeten med en rad framstående aktörer har inneburit nyskapande produkter med god efterfrågan. Minst lika efterfrågad är vår samlade kunskap om brandskydd i byggnaders ventilationssystem.

All utveckling och tillverkning sker vid anläggningen i Taberg söder om Jönköping. Hagab ingår i Herencokoncernen. Vi är 29 anställda med en omsättning på cirka 80 miljoner kronor.

Bra att veta

– Placering Taberg.
– Du rapporterar till Produktionschef / Inköpschef Robin Thalin.
– Anställningsform: Tillsvidare – eller tidsbegränsad
– Varaktighet: 6 månader eller längre
– Arbetsomfattning: Heltid

 

Ansök via mejl

Mejla din ansökan senast 31 januari till

Sök jobbet på Arbetsförmedlingen