Datavy av takhuv

Vi söker en junior utvecklingsingenjör

Därför är du viktig

Vår framgång är människors engagemang och driv för företaget och dess utveckling! Vill du vara en del av vår resa – då kan du vara vår nästa utvecklingsingenjör. Hos oss på Hagab får du vara med i hela produktutvecklingskedjan, från idé till färdig produkt.

 

Det här är Hagab

Hagab är ett utvecklingsorienterat bolag och en offensiv aktör i ventilationsbranschen. Tack vare ett antal nyskapande produkter som hindrar att brand och brandgaser sprids i ventilationssystem är Hagab ett etablerat varumärke.

Företaget startade som ventilations- och legotillverkare i mitten av 1980-talet, men strävan efter att utveckla egna produkter fanns från början. Nära samarbeten med en rad framstående aktörer har inneburit nyskapande produkter med god efterfrågan. Minst lika efterfrågad är vår samlade kunskap om brandskydd i byggnaders ventilationssystem.

All utveckling och tillverkning sker vid anläggningen i Taberg söder om Jönköping. Hagab ingår i Herencokoncernen. Vi är 29 anställda med en omsättning på cirka 80 miljoner kronor.

 

Fokus i din roll

Som utvecklingsingenjör på Hagab får du arbeta under stor frihet, vilket kräver såväl ett starkt driv som ansvarstagande. Dina fokusområden i rollen blir:

– Driva utvecklingsprojekt, samt interna och externa projekt.
– Intern och extern testning.
– Skapande av CAD-modeller och ritningar i Inventor.
– Nära samarbete med produktion, sälj och marknad.
– Tät kontakt med externa parter i branschen.

 

Lyssna på intervjun med produktansvarig Linn Leicht där hon berättar mer.

 

Om vi får önska har du:

– Ingenjörsutbildning med relevant inriktning, alternativt YH- utbildning med teknisk inriktning.
– Några års arbetslivserfarenhet (1–3 år).
– Erfarenhet inom CAD.
– Svenska och engelska i tal och skrift.
– Med fördel även erfarenhet inom ventilationsbranschen, brandskydd eller testning.

 

Är du rätt person?

Att vara driven och ansvarstagande är två viktiga egenskaper för att lyckas i rollen, men din kommunikativa förmåga har minst lika stor betydelse. Du är bra på att ta kontakt med nya människor och har lätt för att samarbeta. Din nyfikenhet för att ta dig an nya utmaningar driver dig framåt, och din förmåga att tänka i olika banor går hand i hand med din kreativitet. I en föränderlig miljö är du flexibel och hittar andra vägar för att driva projektet i hamn.

 

Bra att veta

– Placering Taberg.
– Du rapporterar till Produktansvarig Linn Leicht.
– Visa ditt intresse snarast, dock senast den 9 november, urval sker löpande.
– Vid frågor kontakta Rebecca Frödekrans 070-790 64 45 eller Ida Jergell 073-706 80 80.

Sök jobbet på Addpeople.nu