Nytt PIM-system på Hagab ska öka den interna effektiviteten och förbättra kundupplevelsen

 

På Hagab letar vi konstant efter nya möjligheter att förbättras och utvecklas tillsammans. Det är genom utveckling som vi kan bli en bättre samarbetspartner och leverantör till våra kunder. Genom att digitalisera vår infrastruktur öppnar vi upp för nya chanser att förbättra kundupplevelsen samtidigt som vi kan öka den interna effektiviteten. I ett nytt samarbete med byrån Partnersense inleds ett projekt i att implementera ett nytt PIM-system (Product Information Management) till Hagab.

 

– Hagab har stora ambitioner och en tydlig vision, blanda det med den noggrannheten och ledarskapet som Sophie besitter så får du ett vinnande koncept. Vi på partnersense är väldigt glada att få samarbeta med Hagab på detta projekt. Vi har lång erfarenhet av PIM-projekt i alla olika typer av branscher och de projekt vi tycker är absolut roligast och mest belönande är när vi får vara en del av de bolag som vill innovera och bryta ny mark precis på det här sättet som Hagab gör, säger Adán Hultgren, Lösningsarkitekt och medgrundare Partnersense.

 

Projektet är i full gång redan nu och internt kommer det ske förändringar för organisationen redan i vår. Målsättningen med projektet är att skapa en förbättrad produktstruktur, detta för att kunna förbättra kvaliteten på vår produktinformation och samla all information på ett ställe. Och på så sätt ge kunderna en stärkt positiv upplevelse hos oss på Hagab.

 

– Detta är ännu en följd i vår digitala omställning som startade för några år sedan. Vi är så taggade och förväntansfulla på att utföra projektet ihop med Adan och gänget på Partnersense, säger Sophie Adolfsson, marknadsansvarig på Hagab.